Selecteer een pagina

LES 1:
Space clearing

Nu je jouw woonruimte in materiele zin hebt opgeruimd, is het moment aangebroken de ruimte op energetisch niveau te zuiveren.

Wanneer je vastzittende energie opruimt, verhoog je de vibratie in je huis waardoor je als het ware de deur opent voor een nieuw begin en nieuwe mogelijkheden.

Space clearing

Print het woondagboek uit, zodat je geen afleiding hebt van je telefoon of computer. 

E-book Energy Clearing

In augustus 2022 is mijn e-book Energy Clearing uitkomen. Voor jou als cursist is dit e-book hier gratis te downloaden.

Al mijn (nieuwste) kennis heb ik hierin gestopt. Zo heb ik bijvoorbeeld door workshops te volgen over Personal Clearing en Space Clearing weer mooie, nieuwe inzichten gekregen.

energy clearing en space clearing

Waar gaat het e-book over?

Energy Clearing helpt om wat vast zit in het fijnstoffelijke weer in beweging krijgen. Dit geldt voor jezelf, maar ook voor de fijnstoffelijke energie in jouw omgeving. Een goede stroming van levensenergie in en om je heen is voor jou voelbaar als flow in je leven. Je zwemt als het ware met de stroom mee, het gaat moeiteloos en als vanzelf.

Dit e-book Energy Clearing inclusief 2 geleide mediaties, is alles wat je nodig hebt om negativiteit op te ruimen en ruimte te maken voor nieuwe, positieve energie in je leven.

Toch liever een professional inschakelen?

Wil je na het zien van de module en het lezen van het e-book toch liever een professional je huis energetisch laten scannen en/of clearen? Ik kan je Cathelijne Esser van harte aanbevelen!

En met de kortingscode ‘Mindful wonen’ krijg je 10% korting zowel op een scan als een clearing door Cathelijne.

website: www.cathelijne.com